+ 38640349684 nusa.gnezda@gmail.com

Pomlad je tukaj, kar pomeni eno stvar: Uradno je nastopil čas paničarjenja “kako bom zgledala v kopalkah”.

Je res?

30 dni do najlepšega telsa za na plažo. Bikini programi. Kako do poletnega telesa? 10 načinov do bikini telesa. Kako v seksi kopalke v 7 korakih. In zmagovalni … zasluži si bikinke z xy vadbo.

Tole so DEJANSKI zadetki “bikini telo”, ki i jih je ponudil google. (Res nisem hotela googlat tega, ….kaj vse delam za vas … )

Če ti kateri od zgornjih stavkov sproži rahel panični napad, ali pa te od zavijanja  bolijo oči ( mene že), imam nekaj zate. Med tem, ko boš naletela na vse možne “poletne” nasvete si zapomni!

10 Nasvetov kako do poletnega telesa

1. Plažo boli k*** kakšen tip telesa imaš in kaj imaš oblečeno.

2. Ni si treba zaslužit pravice, da uživaš na plaži in da si oblečeš kakršne koli kopalke hočeš.

3.  Bikinke niso rezervirane za specifičen tip telesa.
Mnenja ljudi o tebi in tvojem telesu nimajo nič s teboj. Vse izhaja iz tega kako jih ti opozarjaš na to, kako negotovi so sami seboj. Tvoja naloga ni, da jih narediš sporščene, tvoja naloga je, da si ti sproščena sama s seboj. Nehajmo se ukvarjat s tem kaj si drugi mislijo in z njihovi problemi.

4. Si odrasla ženska je tako? Zato obleči kar hočeš, kar si želiš. Mini oblekico? Obleči. Bikinke? Obleči. Dokler ti je všeč, se ne obremenjuj, če paše na tvoj “tip telesa”.

5. Mogoče ti bo oblekica od lani prav, mogoče ne. Oboje je ok, ker edino konstanto, ki jo lahko pričakuješ od telesa je njegovo spreminjanje. Ne paničari, tako je. Ženske se spreminjamo. Popravi si krono in gremo dalje.

6. Vsak, ki ti bo “prodajal” vadbo za bikini telo, in zgoraj naštete stavke, beži proč. Ker vsako telo je “poletno telo” v tem letnem času. Ne obstaja elita, ki lima dovoljenje za bikinke.

7.Ženska, več si kot celulit, 6 pack, strije in mišice. Tvoje življenje je umetinja, zgodba, ki jo pišeš in ustvarjaš ne pa cifra tvojih kopalk.

8. Vsako telo na svetu si zasluži občutek peska med prsti, božanje sonca in plavanja v morju. Mati naravo boli patak za “fuk ročke” ona si želi samo povezanosti.

9. Tudi ljudje s “popolnimi telesi” (kar koli že to je), se borijo z negotovostmi. Ker čakanje na to, da boš sprejet, bojazen do zavrnitve in občutek, da nekako nismo dovolj dobri so človeške lastnosti. In vsi smo ljudje. Zato preden začneš razmišljat v stilu “oh lahko njim” si zapomni nisi sama, vsi smo v istem šitu. Najdi pogum, posej ljubezen in ne obsojaj.

10. Ne obremnejuj se s tem kar drugi ljudje mislijo o tebi. Ker ne samo, da se njih ne tiče, ampak obstaja velika verjetnost, da sploh ne razmišljajo o tebi, ker so tako zaposleni sami s seboj. Si si oddahnila ane?
Zato, pojdi na plažo, obleči kar hočeš, uživj poletje s krono na glavi. Ker si ženska.

Če poznaš kraljico, ki mora slišat to deli z njo, z njimi. Držimo skupaj. In brez obrekovanja, ker saj veš, to so tvoji problemi, ne njeni.

P.s. bodi še večja kraljica in poberi kakšno smet tu pa tam za tistimi, ki jih mati narava ni obdarila z možgani.