+ 38640349684 nusa.gnezda@gmail.com

Če bi rada preizkusila BRESPLAČNO vadbo, kjer dobiš zraven še veliko drugih informacij, receptov, vodnikov za obroke itd, klikni sem:

www.fitmami.si/test

1. VSTAJANE

To da so trebušnjaki po porodu kot sol na rano že vemo. Tiste, ki spremljate moje socialne kanale in se držite vsega kar vam svetujem to veste. Vendar si lahko škodite tudi takrat, ko to počnete nezavestno. Naprimer pri vstajanju. Včasih vstanete tudi po 10x na noč, kar pomeni 10 trebpušnjakov, potem vtanemo še nekakjkrat na dan in jih je to že 20. In potem TOLE.

V videu si poglej, kako se varno dvigneš  in vležeš.

2. DVIGOVANJE

3. MASAŽA BRAZGOTINE ( KO JE RANA ZACELJENA)

Mame, ki ste imele carski rez (v bistvu vsi, ki imate kakršno koli Brazgotin0) Carski rez, slepič, brazgotine raznoraznih operacij. Ta brazgotina je lahko razlog za bolečine (hrbet, kolki, rama, medenični obroč, vrat..) povzroči lahko inkontinenco. Mamice se nerade dotikate brazgotine, vendar se je morate. Masaža brazgotine lahko pomaga. Poskusite s to tehniko. Seveda mora biti rana najprej zaceljena.

4. POSKRBI ZA HIDRACIJO

Pij vodo! Ja ja Nuša saj vem. Vem, da veš in hočem, da to tudi počenš. Dojiš, utrujena si, če si aktivna potem si najbrž dehidrirana!