Reference

K Nuši sem začela hoditi tri mesece po drugem porodu, takoj ko sem se počutila vsaj približno pripravljeno, da začnem s telovadbo. Planirala sem, da bom na njene treninge hodila kakšne tri mesece, potem pa nadaljevala z vadbo, ki sem jo počela pred nosečnostjo. No, pa je sedaj minilo že leto in tri mesece, pa sem še vedno pri Nuši. Zakaj? Ker je Nuša super trenerka, vedno pripravi zanimive treninge, zna motivirati in predvsem ve, katere so tiste vaje, ki jih lahko mamice varno izvajamo. Počutje in energija po treningu sta pa itak vsakič izvrstna!

VERONIKA C.

Trenerka Nuša je ena izmed tistih ljudi, za katere ti v življenju nikoli ne bo žal, da si jih spoznal. Odlikuje jo srčna predanost in velika motivacija, da vsakemu posamezniku zagotovi najboljše in mu pomaga na poti do zastavljenega cilja. Sicer pa ti je takoj, ko vstopiš v telovadni prostor, jasno, da Nuša ni le trenerka, ampak tudi prava prijateljica. Njen način vadbe, odnos do človeka in karizma je tako na visokem nivoju dobrega, da ga preseže lahko le malokdo. Nuša je sonček, ki ti z nasmeškom na obrazu stopi vse odvečne kilograme, moje že topi, kaj pa tvoje?

ANDREJA H.

Nikoli nisem marala telovadbe, fitnesov… Priznam. Še posebej, ker me je ob vsakem poskusu kakršne koli vadbe začel boleti križ. Ampak po porodu se nisem več počutila dobro v svoji koži. Prijateljica mi je svetovala vadbo pri Nuši in dala sem ji možnost! Nisem bila razočarana. Nuša je res super trenerka: profesionalna, poslušna, podučena, razumna in predvsem vedno nasmejana. Vaje resnično prilagaja mojim potrebam in po enem letu lahko rečem, da se počutim spet kot jaz. In to je super občutek.

ZALA L.

Šele po treningih pri Nuši sem ugotovila, kako mi dejansko paše vadba! Po treh mesecih bi najraje hodila vsak dan, pa nikoli nisem bila neka športnica! Trening pri Nuši mi namreč da več energije kot, če me moj dojenček pusti spati celo noč

ANA R.

Pri Nuši smo mamice deležne posebne skrbi. Poleg kakovostnih treningov, zna presoditi kdaj imamo slab dan ali slabo noč ter tako poskrbi za prilagoditev vaj, teže ipd … Treningi so učinkoviti in predvsem strokovno vodeni. Njeni nasveti glede zdravih in hitro pripravljenih obrokov, pa so tudi zelo dobrodošli. Če bi za njo slišala že med nosečnostjo, bi se njeni skupini že takrat brez dvoma pridružila. Tako pa je za moj močnejši trup in zmogljivejše telo poskrbela po porodu.

NATAŠA S.

Pri Nuši smo mamice deležne posebne skrbi. Poleg kakovostnih treningov, zna presoditi kdaj imamo slab dan ali slabo noč ter tako poskrbi za prilagoditev vaj, teže ipd … Treningi so učinkoviti in predvsem strokovno vodeni. Njeni nasveti glede zdravih in hitro pripravljenih obrokov, pa so tudi zelo dobrodošli. Če bi za njo slišala že med nosečnostjo, bi se njeni skupini že takrat brez dvoma pridružila. Tako pa je za moj močnejši trup in zmogljivejše telo poskrbela po porodu.

SANDRA A.

Takrat sem potegnila črto in se odločila za Nušo, spremljala sem jo že prej ampak dokler nisem stopila na prvo uro nisem vedela kaj pomeni dober, vzpodbudljiv predvsem pa razumljiv trener. V bistvu tu ni odnosa trener-stranka ampak bolj vsi smo prijatelji. Nuša je super! Vsak teden komaj čakam da grem iz hiše in se na telovadbi nasmejim in napolnim z energijo!

AJDA F.

K Nuši hodim slabo leto dni.

Kaj mi je všeč?
– Njena “nesfiltrirana” iskrenost, s katero te pripravi, da daš od sebe svoj absolutni maksimum! In si navdušen sam nad sabo (in njo), ko se s treninga odvlečeš skoraj po vseh štirih 😉

– Da ne obljublja nemogočega.

– Da po nekaj mesecih treningov moj dragi opazi, da sedaj lahko s 14 kilskim otrokom v eni roki kuham večerjo. Nekaj, česar pred časom nisem mogla početi s 6 kilskim otrokom v roki!

– Da ni ezoterična in je tudi normalno hrano 🙂

– Njena energija!!! Da ji rata, da se vsemu švicanju in matranju navkljub zraven zabavamo in režimo!

– Pa ne smem pozabiti na svoje “sotrpinke” – z veseljem se 2x tedensko družim z njimi!

Kaj mi ni všeč?

– Da mi ne uspe trenirat pri njej 3x tedensko 🙂

MAŠA K.

Pri Nuši sem začela trenirati, ko sem bila sesuta od stresa in si s skupinskimi treningi, ki so premalo prilagojeni posamezniku, nisem več delala usluge. Odločila sem se za njene semi-privat treninge, saj se mi je v vsej tej poplavi osebnih trenerjev zdela najbolj prizemljena, odprta, predvsem pa človeška. Njeni treningi so tudi čvek terapija, kjer druga drugo spodbujamo in smo lahko, kdor v resnici smo. Mogoče (še) nimamo top bikini postave, smo pa postale prava mala “banda”, zato se po jutranjem treningu vedno z nasmeškom odpravim službenim izzivom naproti :).    Nuši, keep up the good work in bodi naša skala še napre

TAMARA C.

Celo moje življenje sem bila nesamozavestna in sem vedno iskala neko potrditev,… več kot polovico življenja sem sovražila telovadbo, v šoli sem se ji izogibala ko hudič križu. Do 23 leta sem živela brez gibanja, brez ene same minute gibanja na teden, jedla sem pa vse. Bla sem chubby. Če ne verjameš, prilagam fotko :))

Potem se je zgodil premik v glavi, pomagal je tud moj fant, ko me je na začetku najine zveze vprašal, kako skrbim za svoje telo/zdravje. Ko sem se slišala reči “nič”, sem se šele zavedla: mlada punca, luštna, pa ne skrbi zase? WTF?!?

Začela sem s tekom, pa vodenimi vadbami, fitnesom, itd…kg so šli dol, končno sem bila zadovoljna, a še bolj kot prej obremenjena s fit lajfom, ker očitno, če neham, bodo kg prišli nazaj.. problem je bil, da v nobeni od rekreacij nisem zares uživala, vse je bilo bolj kot ne NUJA. Postalo je stresno. Edino, česar še nisem probala, je bila vadba po nadzorom trenerke. Pa sem rekla ok, grem probat še to. In guess what? I fucking love it!

Koooončno lahko rečem, da sem videti res dobro, ker je to čista resnica. Za svoje telo garam, delam zanj in sem ful ponosna nato. Prvič v lajfu me na meni ne moti NIČ! Tudi tisti celulit na levi nogi (ja, na levi ga je več kot na desni, so weird), mi je prav zabaven, ker: o helou, kaj pa ti delaš tuki  prvič v 7 letih (prej mi je itak dol visel in za hrano in za giabmje) brez slabe vesti pojem čokoladico al pa kej sladkega in v tem uživam. In še nikol nisem doživela, da ti trener reče, da naj se opustim glede hrane, in da lahko jem krompir

Obožujem tvojo energijo, še nikol nisem spoznala trenerja, ki bi bil tok awesome, zato mi je MUKA, če sem kdaj prisiljena izpustit vadbo..da o puncah v moji skupini sploh ne govorim – kok se mamo fino  res je dbest, ta mesečni vložek vase je money well spent! Če rečem, da so vadbe pri tebi top, je understatement

BRANKA G.

Z velikim veseljem nadaljujem z vadbo. Ne morem verjeti, da so že vidne spremembe. Hodila sem na petsto tisoč različnih vadb, redno, ampak nobena ni prinesla takih sprememb – ne v kg, ampak v obliki. Včeraj sem dala gor ene kavbojke, ki sem jih nosila, ko sem imela cca. 4 kg manj na tehtnici in so mi lepše stale 🙂 pa nisem pričakovala tako hitrih sprememb, ker si sama rekla, da je treba vztrajati… tako da sem toliko bolj navdušena!

 

Aleksandra M.