Mamica in dojenček

Trebušne mišice so mehke in te ne podpirajo.

V hrbtu in vratu čutiš napetost in bolečine?

Vsakič, ko kihneš ali zakašljaš imaš občutek, da se boriš z medeničnim dnom?

Si zaskrbljena, da si boš z napačno vadbo škodila?

Vse se ti zdi drugače, kot je nekdaj bilo. Želiš se spet počutiti ti in imeti rada svoje telo?

Imaš diastazo rektusov?

Vadba na kateri boš  v družbi drugih mamic in malčkov naredila v najkrajšem času NAJVEČ zase. Vadba je bila ustanovljena za tiste mamice, ki nimajo varstva za svoje malčke( 2-12 mesecev) in bi vseeno rade zase naredile največ kar lahko in tako okrepile ključne mišice, ki so po porodu oslabele in ki jih nujno potrebujejo za premagovanje najrazličnejših opravil.

Vadba je primerna tudi za nosečnice.

Da se boš počutila močno samozavestno in brez bolečin. Da bo medenično dno delovalo tako kot mora. da se izogneš poporodni depresiji, ki je večinoma posledicai tega, da se ženska počuti osamljena in sama.

Pridruži se nam v skupini sama ali z dojenčkom in si polepšaj dan. Iz vadbe boš prišla polna energije in dobre volje.

Vadba je namenjena tudi mamicam, ki so že dlje časa po porodu in imajo zgoraj omenjene težave.

Vadba poteka v No stress centru, ulica Milana Majcna 29a.

Cena: 75€ / mesec 

 

 

PRIJAVE: Nusa.Gnezda@gmail.com

Morem povedat da zame dela ta telovadba čudeže, ne samo fizično, ma tudi psihično dobro vpliva name,tako da res same pohvale!

KAJA F.

Drugače pa, meni je top…nikoli nisem uživala v vadbah…tokrat mi je pa res top! Super si 😉 Jaz se trudim da dober glas seže v deveto vas in naprej priporočam

MAJA V.

Končno prihajajo moje mišice nazaj, rita ni več en sam puding in že nekaj časa se nisem zbudila polomljena:) Tooooo!Zato hvala za vse tole, veselo delam reklamo naokoli ;)Vadba mi je super, to, da jo prilagodiš nekoliko vsaki posameznici in da se stopnjuje zahtevnost je odlično.

ZALA P.

Z velikim veseljem nadaljujem z vadbo. Ne morem verjeti, da so že vidne spremembe. Hodila sem na petstotisoč različnih vadb, redno, ampak nobena ni prinesla takih sprememb – ne v kg, ampak v obliki. Včeraj sem dala gor ene kavbojke, ki sem jih nosila, ko sem imela cca. 4 kg manj na tehtnici in so mi lepše stale 🙂 pa nisem pričakovala tako hitrih sprememb, ker si sama rekla, da je treba vztrajati… tako da sem toliko bolj navdušena!

ALEKSANDRA J.

Hvala,ker se ne počutim več stare 85 let 😉

NINA Z.

Lahko pa ti napišem, da imam same pohvale glede vadbe, res uživam in vedno komaj čakam naslednjo uro. Res, brez heca. 🙂

KATJA K.

Vadba mi je super. Sem ti želela že zadnjič povedati oz. se ti pravzaprav zahvaliti za to kar počneš. Zdaj bosta minila 2 meseca odkar obiskujem vadbo z Marino in lahko rečem, da imam veliko več energije in moči. Med nosečnostjo sem bila sicer aktivna in sem se več ali manj celo nosečnost počutila odlično, po porodu, ko mi je bila telovadba res malce odveč, pa mi je začelo zmanjkovati energije, izgubila sem svoj “filter” za stres, najbolj na živce mi je pa šlo, ker se nisem več počutila tako močno. Dojenček pobere kar nekaj energije in vesela sem, da sem s tvojo pomočjo spet prišla do te svoje življenjske moči, ki sem jo že zelo pogrešala. Zdaj mi je vse lažje. Igranje z Marino, dvigovanje v zrak, sprehodi, ki trajajo par ur brez problema, skratka, veliko bolj aktivno preživljam prosti čas 🙂

MARUŠA M.

Joj Nuša kaj bi brez tebe, verjetno bi še vedno bila kot kup nesreče. Hvala za to vadbo, predvsem je bil umik od rutine, pa sklepanje novih prijateljstev, sedaj lahko brez problemov počnem stvari, katere sem mislila, da do konca življenja odpadejo. Res hvala za vse.

Mateja Z.

Termini

LJUBLJANA

Feniks studio, Stegne 33, 1000 Ljubljana v sodelovanju s SPORTNATURA. Vadbo vodijo izkušeni trenerji z znanjem in licencami iz prenatalne  in poprodne vadbe.

TERIMIN

Ponedeljek in sreda ( cena je za 2x na teden )

10.30 začetnice. ( Vadba je primerena za vse, ki ste takoj po porodu, nosečnice ali tiste, ki do sedaj niste še telovadile).

11.30 začetnice

 

Sem Nuša Gnezda, diplomirana fitnes trenerka in še bolj pomembno sem mamica, prav tako kot ti! Odločila sem se, da povrnem mamicam (tebi!) najbolj efiktiven fitnes načrt.  Ni pomembno ali si na začetku ali ne, za vse faze sem izdelala prav posebene programe FITMAMI.

To jemljem blazno resno. Moj cilj je pomagati mamicam, da se počutijo vrhunsko v svojem telesu Porabila sem leta in nešteto ur, da sem sem pomagala več kot 2000 mamicam do telesa katerega si zaslužijo.