MESEČNA SESTAVA PROGRAMA IN SPREMLJANJE NAPREDKA

Program za doma, je namenjen vsem tudi mamicam po porodu. Je personalizirana sestava vadbe, ki jo lahko izvajate doma ali v fitnes centru. Namenjen je vsem, ki iščete usmeritev pri izvajanju vaj in treningu. Vsak mesec se 1x dobimo in gremo čez pravilno tehniko vsake vaje iz programa, katerega sestavimo po predhodnem vprašalniku. Vadba je sestavljena in ogrevanja, vaj za mobilnost, vaj za moč in kardio  vaj. Vsak mesec boste prejeli vpašalnik, ki bo spraševal o počutju in rezultatih prejšnjega meseca. 1x na teden se slišimo preko skypa, da preverimo počujte in izvedbo vaj. Program sestavimo tako, da ustreza vašim ciljem, trenutni zmogljivosti in dosegljive opreme, ki jo imate trenutno doma ali v fitnesu.

Ne poslužujem se hitrim metodam, ki bi lahko ogrozile vaše zdravsteno stanje in so na dolgi rok nevzdržne. Program je sestavljen tako, da ga lahko z lahkoto vpeljete v vaš dnevni urnik.

Primeren je za vse, ne glede na to od kod prihajate, poreben je le en obisk v Ljubljani 1x na mesec lahko pa sestavimo program tudi preko skypa. Obstaja možnost obiska na domu ( po dogovoru).

Poleg tega vam podarim še 1 mesec fitmami programa brezplačno!

Za naročilo mi pišite na nusa.gnezda@gmail.com

 

 

cena programa za doma : AKCIJSKA CENA V SEPTEMBRU 150eur (NAMESTO 200eur)  + enkratni obisk v studiu (Plačilo vsaj za 3 mesece v naprej)

dodatek svetovanje o prehrani   50 eur

Če si želite vaditi z mano si preberite še druge možnosti v meniju “vadbe” ali PRODUKTI.

KAKO POTEKA PROGRAM NA DALJAVO?

Največ povpraševanja je prav za program na daljavo. Zakaj? Ker ste lahko prav vsi, deležni 100% varne in učinkovite vadbe, ne glede na to iz katerega kraja prihajate. Vse kar morate storiti je, da pridete na 1 kratni obisk v naš studio, kjer sestavimo program in gremo čez vse vaje, tako da si čim bolj zapomnite vse podrobnosti, na katere morate biti pozorni pri opravljanju vaj.  V kolikor želite lahko prejmete tudi svetovanje o prehrani.

Lokacija Stegne 33, Ljubljana

ŠELE ZAČENJAM Z VADBO, BO PROGRAM PRIMEREN ZAME?

Seveda, program je namenjen vsem, ne glede na stanje pripravljenosti, saj je individualiziran.

NISEM MAMICA, LAHKO IZVAJAM PROGRAM?

Za vse, ki niste mamice, sestavim program, ki je primeren za vas in je prilagojen vašim ciljem.  Torej individualna sestava programa je fokusirana samo na vas, glede na VAŠE cilje. Če želite shujšati, okrepiti zadnjico, oblikovati telo…