+ 38640349684 nusa.gnezda@gmail.com

PROGRAM ZA DOMA

SUPER MAMI  začetnii program za doma, je namenjen vsem mamicam po porodu,  Obdobje po porodu je za vedno. Telo se med nosečnostjo spremeni in potrebno ga je obravnavati drugače.  Težave kot so uhajanje urina, zdrs medeničnih organov in razmik trebušnih mišic  težave, ki jih je potrebno nujno odpraviti, če želimo, da naše telo funkcionira normalno in da se počutimo močne ter sposobne za vsa opravila in rekreacijo. Kasneje, ko si želimo odpraviti tako imenovan nosečniški trebušček, kar je večinoma posledica neaktivnega medeničnega dna, oslabljenih trebušnih mišic in premika trebušnih mišic, je program idealen za okrepitev tovrstnih mišic in izgubo trebuščka.  Kot mamica vem, kako se telo odziva po porodu, kakšne težave nas pestijo in kako se soočiti in odpraviti vsako posebej. Program je preizkušen na meni in z lahkoto potrdim, da 100% deluje. Sama sem 2 meseca po porodu okrepila hrbtne mišice, odpravila bolečine v križu in okrepila mišice celotnega telesa. Program je pomagal več kot 300 mamicam, da se po porodu počutijo super in brez vseh težav, ki jih za seboj prinese nosečnost in porodu

cena programa za doma : 115€

dodatek svetovanje o prehrani in meritve 35eur

Če si želite vaditi z mano si preberite še druge možnosti v meniju “vadbe”.

KAJ JE SUPERMAMI PROGRAM?

Je program, ki krepi mišice celega telesa, še posebno trebušne mišice, mišice medeničnega dna, hrbtne mišice in zadnjice. Vse te mišice morajo biti močne, če želimo, da telo funkcionira brez bolečin in brez težav. S programom pridobite na kondiciji, izboljšate delovanje metabolizma in kurite maščobo. Program je pomagal že preko 300 ženskam, do telesa, ki funkcionira in izgleda bolje.

KAKO POTEKA PROGRAM NA DALJAVO?

Največ povpraševanja je prav za program na daljavo. Zakaj? Ker ste lahko prav vse, deležne 100% varne in učinkovite vadbe, ne glede na to iz katerega kraja prihajate. Vse kar morate storiti je, da pridete na 1 kratni obisk v naš studio, kjer izmerimo diastazo, se pogovorimo, sestavimo program in gremo čez vse vaje, tako da si čim bolj zapomnite vse podrobnosti, na katere morate biti pozorne pri opravljanju vaj. Kasneje na e-mail naslov prejmete opise treningov z video vsebino. V kolikor želite lahko prejmete tudi svetovanje o prehrani.

ŠELE ZAČENJAM Z VADBO, BO PROGRAM PRIMEREN ZAME?

Seveda, program je namenjen ženskam takoj po porodu, saj so mišice neaktivne in medenično dno oslabljeno.

MOJI OTROCI SO BILI ROJENI ŽE LETA NAZAJ, BO PROGRAM DELOVAL TUDI PRI MENI?

Brez skrbi! Poporodno obdobje traja za vedno! Ne samo prvo leto po porodu. Če niste po porodu izvajali vaj, boste čutili veliko razliko, ko boste pričeli s programom.

NISEM MAMICA, LAHKO IZVAJAM PROGRAM?

Za vse, ki niso mamice, sestavim program, ki je primeren za vas in je prilagojen vašim ciljem. Če želite shujšati, okrepiti zadnjico, oblikovati telo se lahko dogovorimo za osebno trenerstvo ali vadbo v semi privat skupini.

Prijava na vadbo: SUPERMAMI

5 + 3 =