10 pravil za plažo 2019

Poletje je tukaj, kar pomeni eno stvar: Uradno je nastopil čas paničarjenja “kako bom zgledala v kopalkah”.

Je res?

30 dni do najlepšega telsa za na plažo. Bikini programi. Kako do poletnega telesa? 10 načinov do bikini telesa. Kako v seksi kopalke v 7 korakih. In zmagovalni … zasluži si bikinke z xy vadbo.

Tole so DEJANSKI zadetki “bikini telo”, ki  jih je ponudil google. (Res nisem hotela googlat tega, ker me bodo sedaj hvatali z vsemi možnimi “bolanimi reklamami.).

Če ti kateri od zgornjih stavkov sproži rahel panični napad, ali pa te od zavijanja  bolijo oči ( mene že), imam nekaj zate. Med tem, ko boš naletela na vse možne “poletne” nasvete si zapomni!

10 Nasvetov kako do poletnega telesa

1. Plažo ne briga kakšen tip telesa imaš in kaj imaš oblečeno.

2. Ni si treba zaslužit pravice, da uživaš na plaži in lahko si oblečeš kakršne koli kopalke želiš.

3.  Bikinke niso rezervirane za specifičen tip telesa.
Mnenja ljudi o tebi in tvojem telesu nimajo nobenega opravka s teboj. To, da so sami negotovi in iščejo napake na drugih telesih ni tvoja stvar. Tvoja naloga je, da si  sproščena sama s seboj. Nehajmo se ukvarjat s tem kaj si drugi mislijo.

4. Si odrasla ženska je tako? Zato obleči kar hočeš, kar si želiš. Mini oblekico? Obleči. Bikinke? Obleči. Dokler ti je všeč, se ne obremenjuj, če paše na tvoj “tip telesa”.

5. Mogoče ti bo oblekica od lani prav, mogoče ne. Oboje je ok, ker edino konstanto, ki jo od telesa lahko pričakuješ je njegovo spreminjanje. Ne paničari, tako je. Ženske ( ljudje)  se spreminjamo. Popravi si krono in gremo dalje.

6. Vsak, ki ti bo “prodajal” vadbo za bikini telo in zgoraj naštete stavke, zbeži proč. Ker vsako telo je “poletno telo” v tem letnem času. Ne obstaja elita, ki lima dovoljenje za bikinke.

7.Ženska, več si kot celulit, 6 pack, strije in mišice. Tvoje življenje je umetinja, zgodba, ki jo pišeš in ustvarjaš ne pa cifra tvojih kopalk.

8. Vsako telo na svetu si zasluži občutek peska med prsti, božanje sonca in plavanja v morju. Mati naravo ne zanmajo tvoje  “čez zimo nabrane kilce”” ona si želi samo povezanosti.

9. Tudi ljudje s “popolnimi telesi” (kar koli že to je), se borijo z negotovostmi. Ker želja po sprejetosti, bojazen do zavrnitve in občutek, da nekako nismo dovolj dobri so človeške lastnosti. In vsi smo ljudje. Zato preden začneš razmišljat v stilu “oh lahko njim” si zapomni nisi sama, vsi smo v istem zosu. Najdi pogum, posej ljubezen in ne obsojaj.

10. Ne obremnejuj se s tem kar drugi ljudje mislijo o tebi. Ker obstaja velika verjetnost, da o tebi sploh ne reazmišljajo, ker so preveč obremenjeni sami s seboj. Si si oddahnila ane?
Zato, pojdi na plažo, obleči kar hočeš, uživj poletje s krono na glavi. Ker si ženska.

V MOJEM PRIMERU je idealno telo za na plažo:

Dodaten par oči, da laho beerem knjigo, med tem,ko gledam, če je sin še na površini vode.

Zadrga čez ritnice, da mi mivka ne pride v vse možne luknje 🙂

Par protivetrovnih izrastkov na hrbu.

Samoporjavitveni mehanizem, ki bi se vklopil konec Maja.

Ampak kakor sem rekla, popolno telo je fikcija.

Če poznaš kraljico, ki mora slišat to deli z njo.. Držimo skupaj. In brez obrekovanja, ker saj veš, to so tvoji problemi, ne njeni.

P.s. bodi še večja kraljica in poberi kakšno smet tu pa tam za tistimi, ki jih mati narava ni obdarila z možgani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.