JAZ NE ZMOREM

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

OOH sladoled je slaba hrana

Korenček je dobra hrana

Snikers je od samga hudiča poslan

Posušen piščanc z brokolijem je  ok

Pica ni ok

Kdaj se bomo zavedli, da smo(ste) sprogramirani? Da gledate na prehrano samo kot “dobra in slaba”. Moralna razprava in konflikt s samim seboj se zgodi 10x na dan, vsakič ko odpreš hladilnik.

Ko jemo “dobro” hrano smo nekaj vredni, ko jemo “slabo” hrano smo za odstrel. Isto počenemo s telovabo. Ko naredimo 1 urni trening in se ne moremo premikat je ok, če izpustimo samo en počep… ah k vragu, ubij me prosim.

Tako fitnes industrija po svetu trebi tvojo denarnico, da ti ni nič jasno. V bistvu se sploh zavedaš ne kako. Že leta nas opozarjajo, da če ne boš spila zelenega smutija ne boš preživela. In, če slučajno poješ kaj “slabega” iz spiska…o bože nedaj. Če nimaš tetoviranega crosfit znaka na roki in se ti ne vidi žila na bicepsu…pozabi.  KDO SI TI?

Prehranski skrajneži so na udaru bolj kot kdaj koli, človek ne ve več kaj bi dal v usta, da nebi tvegal česar koli. Pogledaš članek se ti zdi, da boš preživel, na drugi strani istega časopisa pa piše, da boš čez 3 leta najmanj v bolnici, če ne že pod zelmjo, ker si pojedel to in ono.

Že tako imamo veliko problemov z otroki, službami … Mediji vas spirajo, pišejo se lažni članki, ven hodijo študije, ki niso podkrepljene z NIČEMER. Če iščeš po spletu, da ima konj 5 nog boš to našel, prav tako boš našel potrditve za vse stvari, ki temeljijo na lastnih prepričanjih.

Pa nazaj k fitnes industriji. Kaj nam prodajajo mi sploh ni potrebno pisati kajne? In vsak  se je vsaj 1x v življenju nasral in podlegel temu ,potem pa vprašanje? Kaj če padem? Kaj če mi spodleti? Kaj, če ne morem vsak dan jesti tega kar zahtevajo, kaj če ne morem telovaditi 7 x na teden, kaj če ne morem …

Ne obstaja nič, kar ti ne moreš, ne obstaja nič od česa bi odstopila, ker to ne obstaja, ker je ena sama REKLAMA. In v tej reklami živimo vsi.

Če bi imela čudežno palčko, bi izbrisala misli in vse kar je povezano s prehrano in našimi telesi.

Moja filozofija je ( ni najbolj seksi ), je pa stabilna in  realna, da podpiram  zdrave navade, ki naj bodo počasi vpeljane v nor tempo življenja, samo spoštovanje in skrb zase, ki je zabavna in brez slabe vesti.

Prosim povej mi v kateri dieti si resnično uživala? Vedno gre za hrepenenje po nečem v prihodnosti, nekaj nedosegljivega … izven dosega. In ko tega ne moremo doseči … PADEMO

Ustanovila sem skupnost, ki ti pomaga najti nekaj kar je smešno lahko doseči, le če se osvobodimo tega kar imamo v glavi. Ker moje punce niso več obsedene s prihodnostjo, z nekim plehkim ciljem, ni padcev, ker vse kar šteje je POT, ki jo hodimo.

POT do ravnotežja

Pot do ljubezni do sebe

Pot do poslušanja sebe, kaj potrebuješ v ustih in ne neke trač revije, ki prepisuje članke iz leta 2001.

Kmalu začnemo z IZZIVOM SUPERMAMI (ki bo primeren za vse ženske, ne samo mamice). Nazadnje je bilo vključenih 5.000 žesnsk, tokrat jih hočemo še enkrat toliko. Ker hočem spremembo! Hočem spremembo v vaših glavah.

Zapomni si to! Dovolj je pritiska nate, iz vseh smeri, dovolj je bilo tega, da ne veš več kaj je prav in kaj ni, že leta ostajaš na isti točki, pa še vedno nič od tega. In še vedno misliš, da ima to nek smisel? Pomisli?Kdo ima koga za norca?

Moja misija je, da vsaka ženska dobi občutek pripadnosti in pomoči, ljubezni in spoštovanja. To mi že dobro uspeva s programom FITMAMI.

In ne pozabi, kmalu bom odprala prijave za IZZIV. Mislim, da nočeš zamuditi tega.

Nuša

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 thoughts on “JAZ NE ZMOREM

  1. Koliko je cena programa fitmami? Je primeren tudi za mami po treh carskih rezih(2011,2016,2017)?

  2. Hjoooj kot bi brala svojo zgodbk. Vsa razocarana sem zadnje dni, ker bi rada bo 2 porodih prisla nazaja na 59kg… a nikakor ne gre. Govorim si, da zmorem a nekako mi ne uspeva. Sem spremenila prehrano, migam (morda se vedno premalo..?). Bi res morala tehtnico dat v smeti in le uzivati in vrjeti, da cez cas se bo poznalo…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.