KAKO SHUJŠATI PO PORODU? VEČNO VPRAŠANJE.

Vprašanje, ki ga največkrat dobim je “Kako preprečiti, da se v nosečnosti preveč zredim” in kako shujšati po porodu.

Insta svet je hudičev. To sem rekla že 100x pa še 1000x bom. Še posebej, ko se ženske polne hormonov primerjajo z neznanci.

To na sliki sem jaz 1 teden ali 2, ne spomnim se točno, po porodu.

Mislim, da sem se zredila nekih 14 kg vsega skupaj, trebuh je ostal še zelo dolgo po porodu, neglede na to, da živim od “fitnesa”.

Veliko časa sem imela še raztegnejo kožo, temno črto od popka dol, 3 šlaufe, ki so se v sedečem položaju dotikali ogrooomnih jošk. Pač vse to kar je po porodu normalno ampak na nek način nenormalno, ker zakaj pa ima lahko “ona” že 2 tedna po porodu ozek pas (p.s slikana je na boku, od zgoraj na vzdol) Bodite kritične pri gledanju teh slik.

Nikoli nisem pomislila, da bi se vrnila takoj nazaj na težke treninge, kljub temu, da sem imela bistveno manj znanja kot trenutno. Šla sem zelo počasi, od dihalnih vaj, aktivacijie medeničnega dna. Sprejela sem vso ponujeno pomoč, nisem se šla super herojke, ki zmore vse sama.

Pazila sem nase in ni mi žal. Če bi šla šeenkrat čez to bi pazila še bolj. Predvsem ne bi DELALA!

Skratka mamice. TO je za vas. Prosim bodite potrpežljive. KMALU se boš počutila spet nazaj tako kot si se. Kmalu boš čutila, da je tvoje telo nazaj. Spet boš lahko obleka tiste kavbojke, čeprav se zdi trenutno nemogoče. To je vse normalno, tudi tista mamica iz IG gre čez isto obdobje in iste težave kot ti. VERJEMI.

ZAUPAJ

!

One thought on “KAKO SHUJŠATI PO PORODU? VEČNO VPRAŠANJE.

  1. Pozdravljena Nuša.
    Že vso nosečnost spremljam tvoje objave in blog in moram povedat, da sem zelo vesela, da sem te našla. Sama sem en teden pred uradnim rokom poroda, z zelo velikim trebuh I’m in seveda so me obšle misli “kako bom zgledala potem”. Ampak ob tvojih motivacijskih in realnih nasvetih vem, da bom počasi zmogla priti nazaj v staro formo. Hvala ti, za vnaprej in za nazaj❤️

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.