Napredek Ane Žontar

  1. Sploh nevem kje naj začnem, ker če bi pisala vse, kar se je v dveh mesecih zgodilo bila bistveno predolga. Ana je že povedala svojo plat zgodbe http://www.aninakuhinja.si/dva-meseca-treninga-nooshee-fit-napredek-prehrana/

Moja pa sledi 🙂

Ani sem lepo povedala, da naj ne pričakuje čudežev po enem mesecu vadbe. Prišla je z bolečinami v križu, inkontinenco, z nič kondicije ampak z ogrooomno viška energije. Res to, če človek ne vidi ne verjame. Prisežem, da je priklopljena na štrom in ni čudno, da je tako uspešna. Ona je res supermami. Poleg dveh čmrljev, kuhanja, 100 projektov, hodi 2x na teden v Ljubljano na trening.

kako sva se lotili treninga?

Najprej sva naredili meritve, preverile mobilnost, moč in kondicijo, da sem imela ves materijal za sestavo optimalnega programa samo zanjo.

Kakor pri večini je bil trup v kritičnem stanju, od tu vse bolečine in težave. Največ povdarka sem torej namenila krepitvi jedra, zadnjice in hrbta. Dodala sem še veliko varnih kardio vaj in tako je po 2 dveh mesecih punca videti bistveno bolj oblikovana, zelo pa se ji pozna tudi na obsegu.

inkontinence nima več, bolečine v križu so preteklost, energije ima še več (kaaam več) ?? 😁 Tako, da vse kar lahko rečem je, da če bo šlo tako naprej, bomo prišle do poletja do norih rezultatov!

Ana poleg mojih vadb obiskuje tudi limfno drenažo v Prokozmetiki, kar je tudi razlog, da se Ana po treningu hitro regenerira in prihaja na vsako uro zelo spočita. Jaz pa komaj čakam, da jih obiščem, da me spravijo v red. Baje so najboljši v razvajanju telesa moje telo pa hrepeni po negi. Zima je pustila kar veliko posledic na moji koži in čas je, da poleg telesa poskrbim tudi za obraz.

Žal so vse semi privat skupine že zasedene, je pa zato FITMAMI program odličen program, ki ga lahko izvajaš doma.

merjenje diastaze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.